Farmi-blogi ja värsked uudised

Uudised

Andre Farm

Talupood... Juustufarmi lood... Koos oma loomadega piimatootjatest juustumeistriteks...
Andre Farm
Andre Farm10/07/2020 @ 3:41
Lugu sellest, et 👀 SILMALE NÄHTAV POLE VEEL ALUS OTSUSTAMISEKS ja kuidas sisu võib olla hoopis teisest äärmusest... Tavaliselt on 🧀Andre Classic 2 kuud laagerunud juust, millel on sees väikesed augud ja kui aukudega juust panna vaakumisse, siis on pakend sile või enam-vähem sile. Kuna meid vahel kummitab Classicu nappus, siis oli võimalus ja tegime teda veidi rohkem (sellest võiks pikemalt rääkida). Nüüd siis on Classicu mingi kogus suutnud laagerdada ennast kolme kuuseks 😯 Kasvatas sellega omale suured augud, mõned läbimõõduga 3-4cm. Maitse on täidlane, mõrkjas magus, koorene... Aga augud vaakumpakendis näevad välja just nii koledad nagu pildil näha... Kõik meie teised juustud on ilma aukudeta. Oleme tegelemas oma juustu pakendamise lahenduse muutmisega, sest ka meie jaoks on aukude pakkimine vaakumisse raiskamine 🙂 Ehk kunagi lähitulevikus saab ka jaekaubanduses ostes Classicut näha tema tema tegelikku olemust ja on rohkem põhjust välimuse järgi otsustamiseks. 🧀🙏
Andre Farm
Andre Farm07/07/2020 @ 6:26
Kas meie lähemal või veidi kaugemal sõprade või Teie sõprade hulgas on ettevõtlikke ja osavaid küpsetajaid?!!! 🥯🌭🥨🥧🧁🍰 Kui on soov ja oskus ja tahe küpsetada või muul moel valmistada maitsvaid ampsakaid, siis pakume võimalust sul nendega võluda Avatud Talude Päeval (18-19.07) meie külalisi! Sobib ka ühel päeval. Võid nii ise müüa/pakkuda, kui ka meie oleme valmis Sinu meistriteoseid müüma. Kui huvi ja mõtteid võtta ühendust, räägime läbi, oleme maitsvad! Kontakt: Erika tel 53049809 või kiri erika@andrefarm.ee #avatudtalud #andrefarm
Andre Farm
Andre Farm18/06/2020 @ 2:43
Avalikus grupis "Andre Farm" isiklikum suhtlus, teised jutud, meie päris filosoofia... Hetkel hea põhjus grupiga liitumiseks. Miks? Saa liikmeks, siis näed 😉

Farmi-blogi